BIY AD

10 Mart 2011 Perşembe

Lakers-Heat Kapışmasına Saatler Kaldı

Dev gün geldi çattı. Ligin en elit oyuncularından 5-6 tanesinin birden sahne alacağı maçta, bir tarafta ligin en büyük favorisi Lakers, diğer tarafta yıldızlar topluluğu Heat olacak. Mesaj maçlarına çok inanan biri değilimdir ama bu karşılaşmayı kazananın büyük sükse yapacağı kesin. Maçtan yenik ayrılması halinde Heat'teki özgüven kaybı telafi edilmesi zor boyutlara ulaşacak. Lakers'ın yenilmesi halinde çok zarar görmeyeceğini düşünüyordum, Phil Jackson'ın açıklamasını duyana kadar. Onun konuşmalarından sonra Lakers'ın da kaybetme lüksü ortadan kalktı. Çünkü kariyeri açısından çok önemli olmaz belki ama bir prestij kaybı olur Jackson adına. Peki, bu geceki maçın galibi kim olur? Yorumunuzu bırakabileceğiniz gibi yan taraftaki anketten de oyunuzu kullanabilirsiniz.

9 FARKLI FIKIR:

ronaypekgoz dedi ki...

Bosh ilk maç kadar agresif olursa Miami'nin bir şansı olabilir.Ama ilk maçtan farklı olarak çok formda bir Bynum sahada olacak yani Lakers pota altında hakimiyet kuracak.Bu yüzden Miami'nin şütörlerine (Jones,Bibby,Miller,House ve gerektiğinde Chalmers)çok ihtiyacı olacak.Bence maç ortada gitmez,Lakers pota altında üstnlük kurarsa ya da Miami'nın üçlükleri girerse maç kopar

Adsız dedi ki...

Beyler link verin bütün siteler patlamış yaw

Adsız dedi ki...

maç 2 demi

Adsız dedi ki...

gecenin maç programı postunuzu gecenin kör saatlerine bırakmasanız...?

Adsız dedi ki...

lakers ezer geçer.

son dönemde acayip hırslı oynuyorlar.hele bi portland maçı izledim.sanki final maçı gibi hırslıydı kobe.portlanda üzülmüştüm.çok çabaladılar ama işte kobe maçı almak istedi her nedense.

zaten o günden sonra seriye taktılar.

Adsız dedi ki...

1.5 dolara yüksek çözünürlüklü yayın satın alabilirsin günlük league pass

fatih KAYA dedi ki...

Ben bu maçı Miami'nin alıcağını düşünüyorum her ne kadar 5 maçtır kaybetse ve Lakers 8 maçtır kazansa da gerek medyada çıkan son yorumlar Miami yi daha da ateşliyecektir bence .

Adsız dedi ki...

Al sana fatih kaya nereye dayarsan daya:)

melancolique_h dedi ki...

bu da phil jackson'a ders olsun