BIY AD

12 Mart 2011 Cumartesi

Kobe Şut Çalışıyor


Link

Miami'ye deplasmanda kaybettikten sonra Kobe'nin salonda ekstradan 1 saat kalıp şut çalıştığını yazmıştım şurada. Buyrun efendim görüntüsü de düştü internete. Önceki yazıda değinmemiştim ama bu çalışmanın ardındaki nedenlere de bakmak lazım biraz. Tabii ki Kobe'nin kafasından geçenleri bilmemiz mümkün değil. Ama tek amacının antrenman yapmak olduğunu hiç sanmıyorum. Maçtan sonraki sinirini bu şekilde attığını düşünüyorum. Ayrıca arkadaşlarına bir mesaj niteliği de taşıyor olabilir. Bir de belki aklının bir köşesinde medyanın Heat mağlubiyetine olan ilgisini azaltıp, dikkatleri başka tarafa çekmek olabilir. Eğer bir amacı bu idiyse, son derece başarılı bir taktik izlediğini söylemeliyim.

Oldukça ilginç bir not ise, maçtan sonra olağan dışı bir şekilde 1 saat şut antrenmanı yapan Kobe, Lakers'ın bugün Dallas'ta yaptığı idmanına çıkmamış. Nedeni bilinmiyor.

9 FARKLI FIKIR:

Okan dedi ki...

bence artistlikten :D şaka bir yana süpürüldükleri Miami yi unutmak için olabilir..

Adsız dedi ki...

Herşey tamam da maç boyunca ezilen Heat maç sonu Kobe ve Artest'in ve hakemlerin bazı hatalarıyla yendi diye, Heat süpürdü diyenleri anlamıyorum. Maçı hepimiz izledik beyler Kobe ve Gasol 3 çeyrek tek başlarına 5vs2 oynadılar. Lakerstan oyunu tutan 2 kişi sayarım Gasol ve Kobe. Heat'ten çok sayılır Bosh Miller maç sonu Wade, hiç bir halt yapmasada asist yapan Lebron, Biby Chalmers.

Bence takım arkadaşlarına mesaj veriyor burda. Birde maç sonu 10 metreden nasıl atamam lan ben diyip çalışıyor heralde :D Gerçi öncesinde yine çok geriden soktu 3lüğü yapmadığı bişeyde değil. Ama şutla alakası yok be Kobe o kadar uzaktan her attığın girse zaten tek başına her maçı alırsın diğerlerine gerek kalmazdı :)

Adsız dedi ki...

dallas demişken bir sorum olacak dallas lakers maçı ntvspor da mı?

DaveJones dedi ki...

Hahaha maç boyu heat ezildimi? Aynı maçı izlemedik sanırım (:

Adsız dedi ki...

ahahaha kobe fanları gelmiş gene. yüzdesiz şut atarak asistten çok top kaybı yaparak takımını ayakta tutmuş kobe.

bu hareketin amacı tamamen şov yapmak. herkes kobe çok kötü oynadı diyecekti maçtan sonra ama şimdi vay kobe çok hırslı işte winner böyle olur fln diyecek. phill'den bişeyler kapmış kobe

Adsız dedi ki...

Evet Gasol ve Kobe dışında biraz Odom bir ara katkı yaptı. Bencten yada salak artest ve Fisherdan biraz katkı gelse o maç bitmiştiki 3. çeyreğe kadar.

Adsız dedi ki...

Kobe kadar dikkatleri başka yöne kaydırmaya çalışan bir isim daha var o da aziz yıldıvım :) şampiyonluğu kaybettikten sonra istifa edip,güya ısrarlar nedeniyle geri dönmüşdü başkanlığa :) inşallah aynı senaryo kobe ve lakers'ında başına gelir ve şampiyon olamazlar..

not: charlotte hornets'liyim..

Adsız dedi ki...

Yok hocam her tarafın GS'li diyor :) Malesef playofflardan sonra yine üzecek seni Kobe :) Ayrıca lig sonuda Yıldırım üzecek seni :) Üzgünüm :)

Ha bu arada Aziz'in tekrar başkan olmasına bu kadar üzülmeni anlıyorum. Bizde bi o kadar sevindik :)

gL

Adsız dedi ki...

Nihaha ne kafalar varya,açıkca söylemeliyim beşiktaşlıyım ama aziz yıldırımı dünyada fenerlilerden başka seven başka kimse yoktur herhalde, hayır illa sizin başkanınız diye sevmenize gerek yok,bak gerçek beşiktaşlılar y.d den nefret ediyor :) kobe ilk önce takımda başka yıldız isim yokken takımını en azından bi yarıfinale taşısın o zaman üzer beni ;)