BIY AD

8 Mart 2011 Salı

Howard Magic'te Kalmak İstiyor

Geçtiğimiz günlerde geleceği hakkında bir röportaj yapan Howard, Magic taraftarlarını sevindirecek açıklamalarda bulunmuş. Orlando'yu çok sevdiğini, bu şehrin kendisi ve kariyeri için oldukça iyi bir yer olduğunu söyleyen Howard, şimdilik tek düşüncesinin şampyonluk yüzüğü olduğunu ve yüzüğe de yalnızca Magic formasıyla ulaşmak istediğini belirtmiş. Bildiğiniz gibi Howard'ın kontratı iki sene sonra bitiyor ve yıldız oyuncu henüz takımıyla kontrat uzatmadı.

Hatırlarsanız bir hafta kadar önce benzer açıklamaları Nash de yapmıştı. Bu oyuncular, kariyerlerini söyledikleri doğrultuda devam ettireceklerse eğer, profesyonellikten uzak davranacakları bir gerçek. Ama yükselmek adına takımdan ayrılmak yerine, bulunduğu şehri sonuna kadar benimseyip, bünyesinde olduğu takımı yükseltmeye çalışan oyuncular lig genelinde daha saygın bir şekilde anılıyor. Suns ile birlikte Nash'in atacak kurşunu kalmadı belki ama Howard'ın söylediklerini gerçekleştirebilmesi için önünde çok uzun yıllar var, tabi ki Magic doğru yönetilirse. Şimdilik durum pek iç açıcı değil gibi. Bu sene yapılan takas hamlelerinin işe yaradığı söylenemez ve açıkçası şampiyonluk şansları bence yok. İşin kötüsü Magic'in kadro yapılanması da gelecek için ümit vermiyor. Arenas, Hidayet gibi, yüklü kontratlarının hakkını parkede verebilme ihtimalleri az olan oyunculara sahipler ve önümüzdeki yıllarda bu oyuncular Magic'in elini kolunu bağlayabilir. Zaten son birkaç aydır takımı tek başına sırtlayan Howard, bu durumu ne zamana kadar kabullenir, işte bu sorunun cevabı Howard'ın Magic'te kalıp kalmayacağının da cevabı olacaktır.

4 FARKLI FIKIR:

Nihat Doğan dedi ki...

yalan beyler yalan ya şimdi ayıp olmasun diye öyle diyor bu sene gelmesin şampiyonluk bağırır carmelo gibi kobe gibi gidicem ben diye bu adam lakers'da Allah'ın izniyle.. unutmayın beyler lakers bir halk takımıdır lakers nba'in küçük çocuğudur, lakers öyle bir geçer zaman ki'nin osmanı'dır. ve lakers asla kötü durumda kalamaz lakers nba'in manevi değeridir.

Adsız dedi ki...

lebronda shaqta kalmak istiyolardı , görunen o ki 2 yıl içinde şampiyon olamıcaklar ellerindeki kontratlardan dolayıda iyi hamleler yapmaları çok zor 2012 de en az 2010 yazı kadar ilginç olucak gibime geliyor :)

Adsız dedi ki...

Kobe bırakırsa lakers kapar bunu

Adsız dedi ki...

bosh la takas olur.