BIY AD

8 Mart 2011 Salı

Herkes Love'ı İstiyor

Double-double konusunda artık işin suyunu çıkaran Kevin Love, şu anda Minnesota'yı sevdiğinden ve şehirde mutlu olduğundan bahsetse de, 2012 yazında sınırlı bir şekilde serbest kalacak gibi gözüküyor. Hele ki Timberwolves böyle gitmeye devam ederse...

Love da bu konuda ilginç bir açıklama yapmış. All-Star haftasonunda, kendisine pek çok takımın oyuncuları tarafından gayri resmi teklifler, teşvik primleri ve hediyeler geldiğini söyledi Love. En çok ısrar eden, başının etini yiyenler Durant ile Westbrook olmuş Thunder'a gelmesi için. Kobe Lakers için çalışırken, diğer takımlar da boş durmamış ama en fazla Durant ile Westbrook uğraşmış.

Bir düşündüm de, ne güzel olur be... Perkins - Love - Ibaka. İki tane müthiş savunmacının yanına Love gibi bir ribaundcu ve şutör. Yanlarında Durant ile Westbrook ve ileride patlama yapamamışsa Harden yerine bir şutör guard... Yeme de yanında yat. Tamam belki şu saydığım uzunların hiçbiri Gasol veya Bynum ayarında değil hiçbiri işin hücum yönünde ama bu üçlünün kimyası ve uyumunun mükemmele yakın olacağını düşünüyorum parkede. Belki Love'dan iyisi Boozer olur ancak onu da almaları pek mümkün değil haliyle. O yüzden 2012'de Thunder, Love'ın peşinde koşarsa şaşırmayacağım. Ayrıca değişik bir heyecan kaplayacak içimi. Şimdiden hayal ettim de potansiyellerini, bir sevindirik oldum.

Hele bir Love sözleşmesini uzatmasın da o zaman bakarız. Ama güzel olur be hakikaten...

6 FARKLI FIKIR:

Özak dedi ki...

Love Spurs'de Duncan'ın veliahtı olacak bence...

Adsız dedi ki...

yavaş olsun duncan malone ile birlikte gelmiş geçmiş en iyi 4 numaradır

Adsız dedi ki...

ahaha duncan'ın veliahtı haha

twilost dedi ki...

Westbrook-Durant-Love iyi olur, kulağa hoş geliyor da. ligde Oklohoma çıkışlı başka bir uzun daha var Oklohoma'nın bence daha fazla isteyeceği.

"Westbrook-Durant-Griffin"
onun için 1 sene daha beklemeleri gerekiyor ama..

kerlez dedi ki...

oklahoma ya içeri drive lara yer açacak bir uzun lazım love dan iyisi de şu an yok piyasada..

coyote dedi ki...

o değil de durant efendi çocuk, gelsin spurs'e, bir de love'u bonus versinler. efendiliğimizden bir şey kaybetmeyelim.